Om oss

Ufilm er et intiativ av Jørgen Friberg, Håvard Tjora og Torgeir Waterhouse, når er også Bård Gullik Hagen del av vårt team. Vi håper det kan bli til noe som mange etterhvert kan ha glede av. Vi håper du liker Ufilm, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Fortell oss hva du liker, ikke liker, synes vi kan gjøre bedre eller om har noen tanker om hvordan vi kan samarbeide.

Jørgen Friberg

Jørgen har jobbet som regissør, klipper, dramaturg, og produsent på utallige dokumentarfilmer, underholdningsprogrammer, reklamer, kampanjer og drama. Spennvidden i prosjektene varierer fra prisbelønte dokumentarfilmer som Shakespeares Skjulte Koder til underholdningsprogrammer som Hellstrøm Rydder Opp, Farmen, NRK Super og Salaby, samt tyngre politiske dokumentarer, sportsdokumentarer, vitenskaps- og historiske dokumentarfilmer.


Håvard Tjora

Håvard er utdannet allmennlærer med en master innen spesialpedagogikk. I 2009 og 2011 var han læreren i TV-seriene Blanke ark, som viste hvor stor fremgang elever kan ha, når undervisningen er tilpasset og tilrettelagt. Etter seriene har han hatt fast spalte om skole og oppvekst i Dagbladet i 10 år, og skrevet tre mattebøker, deriblant bestselgeren «Mattemagi» og «Leksehjelp i matematikk» som nå kommer i ny versjon. Han har undervist barn med matematikkvansker i en årrekke.


Bård Gullik Hagen

Bård har vært med å starte opp og utvikle Spillexpo til å bli Norges største og viktigste spillrelaterte messe.

Han har jobbet mange år i Egmont Kids Media som salgssjef for Donald Duck & Co, Pondus m.fl. Sammen med Medietilsynet og IKT-Norge var han med å lage og distribuere Trygg på Nett med Donald Duck til norske skoler. 

De siste årene årene har Bård jobbet i Norgesexpo med fokus på produkt- og forretningsutvikling, bl.a. med å utvikle Elev- & Studentkalender-appene til å bli en av Norges største fordelsapper.

Bård har jobbet med produktutvkling og salg siden 1997.


Torgeir Waterhouse

Torgeir har vært med å starte, og driver, foreningene Lær Kidsa Koding og Er du sikker? Han har startet og er partner i rådgivningsselskapet Otte, har deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner og har gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Torgeir er en ettertraktet rådgiver og foredragsholder, benyttes ofte i mediene og har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år.


Vi håper du liker Ufilm, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Fortell oss hva du liker, ikke liker, synes vi kan gjøre bedre eller om har noen tanker om hvordan vi kan samarbeide.