logo

Fullstendige brukervilkår for Ufilm

Hva kan du gjøre på ufilm.no, og hva kan du forvente av oss?

Når du tegner abonnement på ufilm.no aksepterer du disse brukervilkårene, du finner en kortere versjon her, og vår personvernerklæring. Husk at forbrukerkjøpsloven gir deg rettigheter og beskyttelse når du kjøper våre tjenester!

Ufilm er:

Du kan:

Du kan ikke:

Du må:

Du bør:

Når Ufilm kontakter deg?
Noen ganger har vi behov for å kontakte deg. Dette vil kunne gjelde når vi blant annet trenger å:

Pålogget Ufilm via Feide?
I så fall anbefaler vi at du sjekker ut dine rettigheter der også! Der er det informasjon som gjelder i tillegg til – ikke i stedet for – våre vilkår!

Hjelp!
Ufilm er laget for at du skal klare deg helt selv. Når du er logget inn har du din egen side hvor du kan endre informasjon og etter hvert også kan gjøre innstillinger og tilpasse Ufilm til dine behov, kontakte oss og mer.

Trenger du hjelp? Se på hjelpesidene våre eller kontakt oss og vi vil hjelpe deg så fort og godt som mulig, normalt innen et døgn. Kontakter du oss på fredag kan det da være at vi ikke får svart deg før mandag.

Hvis du trenger hjelp med Feide kan du se her eller snakke men den på skolen din som har ansvar for det der.

Ditt abonnement:

Endringer i disse vilkårene
Ufilm kan endre disse vilkårene om det er behov det, om vi må gjøre det vil du få beskjed om det i god tid hvis det har betydning for hvordan Ufilm fungerer for deg. Den vanligste grunnen til at vi skal endre noe her vil nok være om vi trenger det fordi vi endrer på hvordan Ufilm fungerer, legger til en type innhold eller lignende. Noen ganger kan det også komme lovendringer i Norge som gjør at vi må ta med noe mer her eller endre på noe av det som står her.

Uansett, om vi endrer på noe får du vite om det i god tid, og om vi kan unngå det så vil det ikke påvirke hvordan Ufilm i praksis fungerer for deg.

Uenig?
Norske domstoler og norsk lovgivning avgjør hva som er rett og galt i Norge. Det gjelder også dersom det skulle skje at vi blir uenige om noe som gjelder bruken av Ufilm, for eksempel betaling for bruk av tjenesten, om Ufilm fungerer slik den skal eller forståelsen av brukervilkårene. På Forbrukertilsynets sider finner du tips og råd om hva som er gode og dårlige avtalevilkår! Tilsynet gir også veiledning om hvilke rettigheter du har som forbruker!

Ufilm kan endre brukervilkårene om det er behov det. Da vil du få beskjed!

Ufilm AS eier alt innhold på ufilm.no, bl. a. film, oppgaver og tekster.

Lurer du på noe? Vi vil gjerne høre fra deg på hei@ufilm.no!